Pénzadományok

Az alapítványunk működéséhez szükséges forrásokat pénzadományokból biztosítjuk. A befolyt összegből finanszírozzuk a gyermekek számára tartott táborokat, valamint az oratórium napokat és az ehhez tartozó eszközöket, hogy minél jobban megszólíthassuk őket.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-99851857


Tárgyi adományok

Az adventi adománygyűjtés során várunk elsősorban tárgyi adományokat. Az “Egy szívvel közösen” akció keretében 6000-8000 Ft között összeállított karácsonyi ajándékcsomagokat várunk az adományozóktól, akik a regisztráció után megkapják a gyermek nemét és életkorát, valamint hogy mire van szüksége aktuálisan. Erre minden év december 1-jétől van lehetőség.


“Patrónus”

Lehetőség van arra, hogy aki rendszeresen (hónapról-hónapra) egy éven keresztül szeretne egy konkrét gyermeket anyagilag támogatni, az jelentkezik “patrónusnak” (támogatónak). Így még konkrétabb és célzottabb formában tud megérkezni a segítség. A havi támogatás összege az adományozó anyagi lehetőségeitől függ.


Önkéntesség

Ha te is érzel magadban vágyat, hogy segíts másokon és vonz téged az alapítvány által végzett szolgálat, akkor jelentkezz önkéntesnek. Így megtapasztalhatod, hogy milyen nagy érték a gyerekek számára az időd, amit odaadsz és a figyelmed, amit nekik szentelsz.

Írj az e-mail címünkre egy rövid bemutatkozást és felvesszük veled a kapcsolatot.